×

Tarieven

De kosten voor kinderopvang hangen af van je persoonlijke situatie

Rekentool

De kosten voor kinderopvang hangen af van je persoonlijke situatie. Met onze rekentool hieronder kun je snel berekenen wat je van de belastingdienst ontvangt en wat de netto kosten voor jou zijn. Dan weet je waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig. Al rekenend zul je zien dat een 52 weken contract vaak het voordeligst is. Daarnaast is het voordeel dat we het hele jaar door op je kind rekenen in onze groepsplanning. Heb je alsnog hulp nodig bij de berekening? Neem dan contact op met ons centraal bureau. Wij helpen je graag!

BEREKEN DE KOSTEN MET DE REKENTOOL

Tabel met de toeslagpercentages

Voor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang (voor- en naschoolse en vakantie-opvang) en peuterspeelgroep-opvang betaal je een bruto bedrag per maand. Al deze vormen van opvang vallen onder de Wet Kinderopvang. Voldoe je aan de gestelde voorwaarden, dan ontvang je een (aanzienlijk) gedeelte van de bruto kosten terug van de belastingdienst. Des te minder je verdient, des te meer toeslag je krijgt. Bekijk de tabel met de toeslagpercentages per inkomen. Kinderopvang met deze kinderopvangtoeslag is voor de meeste ouders goed te betalen.

Tarievenlijsten

D.m.v. onze tarievenlijsten krijg je inzicht in onze actuele tarieven.

– Onze tarieven zijn inclusief eten, drinken en indien van toepassing luiers.

Peuterspeelgroepen

Op de Peuterspeelgroepen betaal je een vast tarief per maand. Deze vorm van opvang valt ook onder de Wet Kinderopvang.

Kinderopvangtoeslag

Wanneer je geen recht hebt op kinderopvangtoeslag kun je gebruik maken van een door de gemeente gesubsidieerde plek. Je betaalt een inkomensafhankelijke bijdrage.

Voorwaarden kinderopvangtoeslag

Als je wilt weten wat de voorwaarden zijn, wat er wordt vergoed en hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen kun je deze doorlezen.

Voorwaarden-kinderopvangtoeslag 2023

Voorwaarden-kinderopvangtoeslag 2024