×

Kinderopvang van 0-4 jaar

Een veilige omgeving, in vertrouwde handen

Heb je kinderdagopvang nodig wanneer je werkt of studeert? Dan wil jij je zoon of dochter in vertrouwde handen achterlaten!

Wij leren jou en je kindje goed kennen en jij ons

Een team vaste pedagogisch medewerkers draagt de zorg voor je kindje. Zij nemen de tijd om je kindje te laten wennen op de groep, er is dagelijks een overdracht moment en we maken tijd voor overleg. Zo leren wij jou en je kindje goed kennen en jij ons ook. Voor de baby’s houden we zoveel mogelijk het ritme van thuis aan. Naarmate je kind opgroeit zal het meer betrokken worden in het dagritme van de groep, met bijvoorbeeld gezamenlijke activiteiten, samenspel en maaltijden.

Ruimte voor spel, ontspanningen rust

We vinden het belangrijk dat elk kind de ruimte krijgt om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen. In onze gezellige groepsruimtes is volop gelegenheid voor de kinderen om te spelen en te ontdekken, de slaapruimtes nodigen uit tot ontspanning en rust. Gezond opgroeien vinden we erg belangrijk. Ruim voldoende beweging, een veilige speelplek maar zeker ook gezonde voeding horen daar bij.

Gezonde leefstijl, gezond eten

We bieden verantwoorde voeding aan. Er is bijvoorbeeld elke dag vers fruit en gezond broodbeleg. Ook stimuleren we de kinderen water en ongezoete thee te drinken. Zo doen we er samen met jou alles aan om kinderen vertrouwd te maken met een gezonde leefstijl.

Openingstijden

De Kinderdagopvang is geopend van 07.00 tot 18.30 uur.

Ben je geïnteresseerd in Kinderopvang van 0-4 jaar?

> Download het PDF document: Diverse opvangmogelijkheden Kinderdagopvang