×

BSO (Buitenschoolse opvang)

Een gevarieerd activiteitenprogramma in een gezellige groepsruimte

Na een drukke schooldag met leeftijdsgenootjes spelen in een gezellige groepsruimte, samen wat eten en drinken, knutselen of even relaxen? Een spelletje doen of samen buiten spelen? Dat kan bij de BSO (Buitenschoolse opvang) van SKZ.

De BSO biedt opvang aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook hier zijn diverse contractmogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Ook tijdens de schoolvakanties bieden we BSO. In deze vakantieweken zorgen we voor een gevarieerd activiteitenprogramma, zodat deze dagen op de BSO extra leuk zijn.

‘Theepot BSO’ aan voor kinderen boven de 10 jaar

We merken steeds vaker dat de 10+ ers op de BSO meer vrijheid wensen, terwijl de ouders nog graag een stukje zekerheid willen. Om tegemoet te komen aan de wensen van zowel ouders als kinderen bieden wij ‘Theepot BSO’ voor kinderen boven de 10 jaar. Even een praatje maken, wat eten en drinken en vervolgens zelfstandig naar huis!

Ook geopend vóór schooltijd

De BSO is ook geopend vóór schooltijd (de VSO / Voorschoolse opvang). Zo kunnen de kinderen hun schooldag rustig beginnen. Vaste vrijwilligers of pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat ze op tijd op school zijn. Voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 07.00 uur.

Gezonde leefstijl, gezond eten

Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn energiek en kunnen wel een portie gezonde voeding gebruiken. Op de BSO locaties wordt standaard vers fruit aangeboden. Een gezonde leefstijl vinden we belangrijk. We bieden daarom thee, water en vers fruit aan.

Openingstijden 

De BSO is geopend tot 18.30 uur.
In de schoolvakanties is dagopvang mogelijk van 07.00 uur tot 18.30 uur.

Ben je geïnteresseerd in Buitenschoolse opvang?

> Download het PDF document: Diverse opvangmogelijkheden BSO
> Download het PDF document: Theepot BSO