×

Locatie Hasselt

De vertrouwde namen van SKZ locatie Hasselt

Poppejans, Jip en Janneke, Pippeloentje… Het zijn allemaal welbekende namen uit de boeken van Annie M.G. Schmidt, maar ook al snel de vertrouwde namen van de opvanggroepen van SKZ locatie Hasselt.

Kinderdagopvang, peuterspeelgroep en BSO

De kinderdagopvang, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang in Hasselt is voor een groot deel gehuisvest in een multifunctionele accommodatie (MFA) waar onder andere ook een basisschool en het consultatiebureau zijn gevestigd. Er bevinden zich twee neutrale baby/dreumesgroepen van 0-3 jaar. De peutergroep is er voor kinderen vanaf 3 jaar. Het voordeel van deze groepsindeling is dat er leeftijdsgericht diverse activiteiten en spelmaterialen kunnen worden aangeboden die aansluiten bij de behoeften van de bewuste leeftijdsgroep.

Christelijke kinderdagopvang

Binnen deze locatie wordt ook christelijke kinderdagopvang aangeboden in een verticale groep voor 0-4 jarigen. Deze mix van baby’s, dreumesen en peuters is leerzaam voor alle leeftijden in de groep. Naast kinderdagopvang is er een peuterspeelgroep gevestigd in deze ruim opgezette, multifunctionele accommodatie. Daarnaast is er een christelijke peuterspeelgroep gehuisvest in basisschool de Driemaster.

Buitenschoolse opvang

Locatie Hasselt biedt natuurlijk ook mogelijkheden voor buitenschoolse opvang, de opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De BSO is gevestigd in het eerder genoemde multifunctionele centrum. Maar dit is niet de enige mogelijkheid in Hasselt voor de opvang van 4-12 jarigen. Wat dacht je van de groep in scoutinggebouw de Veste; ruimte volop en middenin het groen. Of de actieve sport en spel BSO op het terrein van voetbalclub Olympia voor de oudste kinderen?

SKZ locatie Hasselt heeft veel te bieden!